Sport i Laholm

Sport – Allt från fotboll till hockey

Bygg din kondition hemma med löpband

Det är inte alltid så lockande att ge sig ut i höstrusket för kvällens löprunda. Men din kondition kommer ju tyvärr inte av sig själv, och löpningen måste ändå göras. Kanske är då ett löpband hemma en bra lösning för dig?

Fördelar och nackdelar med löpband

Självklart finns det både fördelar och nackdelar med att springa på löpband istället för ute i naturen. Du slipper förvisso snö och is på rundan, men förlorar känslan av vinden i håret och solen mot ansiktet. Visst kan rundan gå lite snabbare om du samtidigt tittar på senaste avsnittet av din favoritserie, men det är inte mycket som slår tystnaden i skogen.

Det faktum att displayen mäter både tid och fart, gör det också enklare för dig att få till en effektiv intervallträning. Med ett löpband kan du även maximera din backträning även om du bor i en platt del av landet.

Att köpa löpband

Om du har bestämt dig för att investera i ett löpband så kan du hitta ett stort urval på nätet. Banden finns i flera prisklasser och med mer eller mindre avancerade funktioner. På Gymkompaniet kan du köpa ett löpband som perfekt passar dina behov!