Sport i Laholm

Sport – Allt från fotboll till hockey

Få behandling mot din smärta

Belastningsskador och andra idrottsrelaterade skador kan vara svåra att bli av med. Du kanske gått länge med en skada vilket resulterat i att den blivit värre. Men du behöver inte ha ont och de flesta skador går att göra någonting åt!

Hur kan jag behandla min skada?

Hur du kan behandla din skada beror helt på vilken typ av skada du har. Kanske är det en skada som har uppstått genom att du har haft kroppskontakt, till exempel från en tackling eller kollision med en annan spelare. Då kan sårbehandling eller vila räcka för att du ska bli återställd. Vid andra typer av skador, såsom muskel- eller ledskador, kan det dock krävas naprapatisk behandling.

Vart kan jag få hjälp?

Det är viktigt att ta din skada på allvar och att du söker hjälp så fort som möjligt, då ökar chansen att skadan läker. Många städer i Sverige har professionella kliniker för att behandla idrottsskador. Muskelcentrum har flera kliniker som alla är specialiserade på naprapati och behandling av idrottsskador. De behandlar både långvariga och akuta besvär som sitter i muskler, leder eller skelett. Det är dessutom en av Sveriges största naprapatverksamhet, så du kan vara säker på att de kan sitt område!